top of page

Majoitus yms. Kisakeskuksessa

 

Osoitteessa Kullaanniemi 220, 10420 Pohjankuru

 

Neuvoteltu hinta koko viikonlopulle on 120,-/nenä. Sisältää sänkymajoituksen sekä ruokailut x 8Tämä koskee siis sekä pelaajia että katsojia. Vanhemmille järjestämme haluttaessa eri mahdolli-suuksia omaan liikkumiseen. On kuntosalia, lenkkipolkua, frisbeegolfia jne. Osa varsinkin ohjatuistatunneista veloitetaan osallistujilta. Lisätietoja saat Pekka Hartikaiselta. Ne vanhemmat jotka eivät majoitu, mutta haluavat syödä niin Amica myy vanhemmille aterioita suoraan ravintolassa.

 

Aikaisemmassa ohjelmassa mainittu yhden vuorokauden hinta on 80,- sisältää sängyn ja ruokailut x 4 (päiv,iltapala, aamupala, lounas) on aikuisten hinta. Lasten hinta on 60,- joka sisältää saman kuin vanhemmilta.Kaikki varaukset joukkueittain Pekka Hartikaisen kautta. 

 

Joukkueet hoitavat ilmoittautumiset ja maksut suoraan saapuessaan Kisakeskuksen respan kautta.  Maksuvälineet käteinen tai kortti.

 

Osassa majoituksia omat saunat ja yhteissauna on käytössä lauantai iltana rannassa.

 

Majoittuville pojille järjestetään väliaikana joukkueittain mahdollisuus

osallistua SUPER Golf mestaruusturnaukseen frisbeegolfissa. Muilta innokkailta Kisakeskus veloittaa 2,- vuokraa kiekoista.

 

Kisakeskuksen sijainti on hyvin rauhallinen ja syrjässä. Avaamme iltaisin vanhemmille kokoontumis- paikan Kisa-Pubin Kisakeskuksen kotaan.

Kodasta löytyy grillipiste ja jääkaappi. Tilaa 30 hengelle.

 

Lisätietoja viikonlopusta saat soittamalla tai sähköisesti Pekka Hartikaiselta.

bottom of page